Οδοντόβουρτσα Υπερήχων Megasonex


Η οδοντόβουρτσα υπερήχων MEGASONEX®  με τα 17mm Megacrystal™ που έχει στην κεφαλή της, παράγει συχνότητα 1,6 MHz που αντιστοιχεί σε 96 εκατομμύρια ηχοκύματα ανά λεπτό. Οι τυπικές “sonic” οδοντόβουρτσες παράγουν δονήσεις από 15.000 έως 62.000 ανά λεπτό.

Ο υπέρηχος είναι το μυστικό όπλο ενάντια στη μικροβιακή πλάκα. Από το 1999, σύμφωνα με πανεπιστημιακή μελέτη, οι βακτηριακές αλυσίδες “σπάνε” με τη χρήση υπερήχων 1,6MHz και έτσι καθίστανται αβλαβείς. Η τεχνολογία υπερήχων που χρησιμοποιείται στην οδοντόβουρτσα υπερήχων MEGASONEX® έχει εγκριθεί από την FDA για χρήση σε οδοντόβουρτσα και είναι απολύτως ασφαλής. 

Δυνατότητες οδοντόβουρτσας υπερήχων MEGASONEX :

Η οδοντόβουρτσα υπερήχων  MEGASONEX® σας προσφέρει υψηλή στοματική υγιεινή και τη δυνατότητα εκτός από την αθόρυβη, εξαιρετικά απαλή και θεραπευτική συχνότητα των 96 εκατομμυρίων ηχοκυμάτων (λειτουργία υπερηχητική) που εκπέμπει κάθε φορά που ενεργοποιείται, να μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε και την ταχύτητα δόνησης που θέλετε να τη συνοδεύει.

• Πατήστε το κουμπί μία φορά και η οδοντόβουρτσα θα κάνει 18.000 δονήσεις ανά λεπτό.

• Πατήστε το κουμπί δύο φορές και η οδοντόβουρτσα θα κάνει 9.000 δονήσεις ανά λεπτό για μια πιο ήπια εμπειρία (ευαίσθητα δόντια).

• Για απαλή χρήση χωρίς δόνηση, πατήστε το κουμπί τρεις φορές για να εκπέμψει μόνο 96 εκατομμύρια ηχοκύματα λειτουργία μόνο υπερηχητική.

 

Χαρακτηριστικά οδοντόβουρτσας υπερήχων MEGASONEX:

• Η κεφαλή είναι στενή ώστε να μπορεί να έχει καλύτερη πρόσβαση στους γομφίους και σε δύσκολα σημεία του στόματος.

• Αποτελείται από εξαιρετικές λεπτές ίνες Dupont Tynex®, απόλυτα αποστρογγυλεμένες και σε ειδική διάταξη για καλύτερο καθαρισμό των δοντιών.

• Η λαβή της είναι λεπτή και εργονομική για άνετο κράτημα και χρήση.

• Μπαταρία: 4,8V NiMH (υδρίδιο μεταλλικού νικελίου), 250mA Διάρκεια λειτουργίας: 28 βουρτσίσματα Χ 2 λεπτά ή περίπου 4 εβδομάδες.

• Εγγύηση: 2 χρόνια 

 

Invented in the USA - Designed in Japan - Made in PRC 

 
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης